Advent

I går var det dags att leta reda på alla adventsljusstakar, stjärnor, dukar och annat jul krimskrams som ska fram inför julen. Alltid samma visa varje år. Ljusstakarna fungerar inte, det finns inte lampor hemma, så man kan få ordning på dem. I år fick jag slänga två ljusstakar, så nu måste det inhandlas minst tre stycken till. Dukar som måste tvättas och strykas samt gardiner som måste strykas.


Måste ut och köpa lite nya prydnadstomtar. De vi har är gamla och trista. Måste få det lite juligt nu när vi för en gångs skull ska fira jul hemma. Annars tycker jag julen är mysig. December är en sådan härligt månad då man får spela hur mycket julmusik man vill, samt att man får gå och julshoppa och dricka glögg och äta pepparkakor. Mysigt!!


Synd bara att snön har försvunnit. Får hoppas att det hinner komma lite mer snö innan jul afton. Hade årets andra sjösprång i helgen. Det är så mysigt att ligga inne i sängen under det varma täcket och höra vågorna! Å vilka vågor!! Skulle inte vilja vara på havet. Det blåste så mycket i helgen så att havet stänkte upp på fönsterrutorna. Bara ut och putsa fönster...

Ett sjösprång till sen är det vinter!!


~Jennifer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0