Golf, golf!!!

Har det varit för hela slanten. Vi åkte ner 7 tjejer till Burvik och spelade golf och drack massa vin!
Vi hade superkul!!! Är lite sliten i dag.

Hade jättefint väder på fredagen och söndagen. Lördagen däremot var det regn, regn och åter regn. Var ganska skönt att få lägga sig i sängen en sväng på eftermiddagen och sova lite medan det regnade av sig. Sedan var man i gång igen och spelade några hål!!

Ser redan fram emot nästa års tur som vi ska göra!!

~Jennifer

Underverket

Efter utställningen var vi och hälsade på Britz och tittade på underverket som var tre veckor gammal. Hon var så söt, men ack så liten. Hon hade även fått en namn nu, Vera.

~Jennifer

Utställning

I söndags var vi på uställning. Gruvade mig ganska mycket innan vi skulle in i ringen. Det var första gången jag själv skulle ställa ut honom. Vi var fyra ekipage som ställde ut i hans klass. Det gick över förväntan att springa med honom. Sedan skulle vi stå framför domaren och visa upp hans bästa sidor. Tänkte att det här kommer aldrig att gå. Få honom att stå stilla....

Men han stod så fint hela tiden!! Inte en tillstymelse till att röra sig. Övning ger resultat måste jag säga.

Till slut var det bara Zeus och en hund kvar som hade fått 1:or, sedan skulle det bedömas vilken av de två som var bäst. Zeus vann!! Nu är matte jättestolt!!



En gammal bild på Zeus!

~Jennifer



En till goding...


Vemdalen

I dag har jag varit till Vemdalen en sväng. Följde med pappa. Zeus fick springa av sig.. tur att man inte körde, sov nästan hela vägen hem. Å vad skönt det var.. ska snart ta och lägga igen. Ska upp tidigt i morgon bitti, alldeles för tidigt för en söndag!!!

Får hoppas att det går bra i morgon!!

~Jennifer

Dans

I går blev det dans! Det var jätteskoj! Men ack så trött jag var på slutet.. tur att det var nära hem.
I dag har jag dock en massa träningsvärk, men det är ju positivt, då har man ju tränat...

Underhållningen igår var blender...


Sommar!!

Äntligen sommar! Å vad det är härligt! Bara njuter varje gång jag går ut och känner värmen! Det var helt underbart att springa i morse. Känna lukten när det har regnat..samt björk och hav!! Helt underbart. Synd att inte fler får känna detta!

Just love it!

Nu laddar jag för en helg som gräsänka. Ska blir skönt att få rå om sig själv lite. Blir dans på fredagen och sedan blir det nog en sväng och lufta golfklubborna på lördagen...
Måste ju svinga lite innan vi ska på golfhelg nästa helg. Vi åke 8 tjejer från jobbet, ska bli jättekul!!! Bara det inte går så dåligt som det gick förra året! Usch!

Söndagen blir en tidig dag, då jag ska åka iväg på utställning med Zeus, vi måst kliva upp senast kvart i fem. Det är nästa tortyr på en söndag.

I kväll ska jag nog ta och baka lite... måste ju fylla på kakförådet nu när det är sommar och man till och med kan få spontanbesök!! Om inte annat blir svägerskan glad.. brukar ju minska av kakor i frysen..konstigt det där, men det är väl vår lilla hustomte som är och tar sin belöning...

~Jennifer

Kryssning

I helgen var jag i väg på kryssning. En annorlunda kryssning.
18 tjejer var vi som åkte...

Tyvärr så var jag inte på så partyhumör, vilket bidrog till att jag gick och la mig ganska tidigt. Men det var otroligt skönt att få sova oxå!


Det var inget fel på underhållningen, de är ju bara för bra!


~Jennifer


Å den här ska man spela i bilen....


Erasure- I love to hate you



Den här är bra.. helst när man städar...=)

Snart fredag!!

Å vad seg denna vecka är...
Blir väl kanske så när man väntar.
Jag verkligen bara hatar att vänta........

I kväll var det meningen att det skulle bli dans till Perkarna, men tyvärr så banga min kompis så då blir det ingen utgång för mig heller. Känns i och för sig helt okej, så trött som jag är. Har verkligen varit dödstrött hela dagen.

Börja ladda för helgen istället. Den blir nog lugn. Tror att det skulle komma främmande i helgen, men vi får väl se hur det blir.

~Jennifer

Måndag...

finns det roliga måndagar? Ytterst sällan....
Massa jobb i dag med. Jobbiga frågor.... är helt slut i huvudet efter en dag på jobbet nu. Orkan nästan inte lägga i hop ett + ett....
Men det lugnar väl ner sig kan man väl hoppas!!!

Till råga på allt så ska fakturorna ut på vägföreningen, vilket betyder massa mer jobb... men de är klara ska bara slickas några till frimärken, sen så....

Annars händer inte så mycket. Funderar på att kanske gå och svänga mina lurviga på torsdag.... om jag orkar...
Helgen blir lugn. Bara vara hemma och greja. Dags för att byta i garderoberna och städa bort vintern.


~Jennifer

RSS 2.0