Helgen som varit!

I fredags var jag på raggarträff. Kan ju säga att jag kände mig inte hemma i dessa kretsar.. Fick erbjudande att låna en skinnväst, men jag vet inte om det skulle ha gjort att jag kände mig bekväm. Men det var kul att se hur det är på raggarträffar också...

I lördags var jag ute och gick 1,5 mil i regn. Det finns inget dåligt väder....
Var även och hälsade på min farmor och pratade gamla gamla minnen.. från hennes ungdomstid. Det är alltid kul att höra deras berättelser. Hur det var på den gamla goda tiden!
Var även iväg på dans.

I går hann jag inte göra så mycket, sov inte så länge, tyvärr. Är alltid någon som kör upp en vid åtta tiden. Som har en filosofi att man inte får sova längre än åtta på en helg oavsett vilken tid man gått och lagt sig...och det är inte Zeus jag syftar på....

Tvättade bilen efter gruskörning, den var inte svart längre om man säger så....
På kvällen var jag och jobbade på ett café, saknar inte den tiden då man gjorde det en hel sommar...

~Jennifer


Ny dag nya tag

Hade det jättemysigt i går kväll,med mat, film popcorn och jordnötsringar. Filmen vi såg var "Love in Manhattan".
Hade jag varit själv hade jag väl bölat som en jag vet inte vad. Rörande film. I bland är det bra att titta på sådana filmer så man får en tankeställare. Livet är skörbart. Fast än man tror att man är odödlig!



Gick även bra att sova själv hemma. Jag som brukar vara uppe halva natten när jag ska sova själv. Men jag var så trött så jag somnade ovaggad. Dock helt död när jag vaknade i morse!
I natt kommer jag nog sova som en gris igen när jag inte är ensam längre..

~Jennifer

Myskväll

I kväll är jag gräsänka.Skönt!! Så då ska jag och Babs mysa!
Ska bli skönt att bara mysa med popcorn och en bra film!!

~Jennifer

Simning

I går var jag i väg och simmade. Gick bättre än vad jag trodde, vilket var tur. Blev ju lite mer sporrad av att simma.
Det var till och med varmt i vattnet, vilket det aldrig brukar vara. Det var väldigt skönt att simma utomhus. Det var länge sedan man simmade i en utomhuspool.

När man var lite var man ju jämt på utomhusbadet. Man bodde ju där på somrarna! Men med åren har jag blivit fegare och fegare att bada. Är en riktig badkruka!!!

~Jennifer

Löpning

I går var jag ute och sprang, vilket jag inte har gjort på en månad. Har ju cyklat i stället och sista veckan har jag bara varit lat och gått en massa i stället.
Men attan vilken träningsvärk jag har i benen i dag. Fast jag var duktig och stretchade. Men det verkar aldrig hjälpa mig.

I dag ska jag i väg och simma. Kanske dags att ta tag i simningen om man ska simma vansbro. Usch gruvar mig så in i norden. Blä. Men det är väl bara att ta tjuren vid hornen!

Kallt och jäkligt!!

Brr!

~Jennifer

Åter på jobbet

Ja men då var man tillbaka på jobbet igen. Känns inte som man varit härifrån.

Midsommar har varit super.

Kändes lite snopet att äta sillunch på tumanhand, vi som jämt brukar vara massa folk. Men gästerna kom vid sextiden och sen var det fullrulle. Hade jättekul. Satt och sjöng halva natten. Vilket kändes i halsen dagen efter. En riktig midsommar blev det till slut.

Lördagen flöt på lugnt. Skickade hem gästerna och sen blev det en sväng med båten. På kvällen drog det över ett åskväder vilket gjorde att man blev inne under täcket och lyssnade på åskan. Härligt!

Söndagen var det bara ta tag i den där jäkla vedhögen som aldrig blir minde någongång. Men snart borde den väl försvinna tycker jag.


Nu är man åter på jobbet igen och ska jobba fyra veckor till innan jag får semester! Jobbigt!!

~Jennifer

Midsommar

Tänkt att det redan är midsommar? vart har den första halvan av sommaren tagit vägen?

Själv blir midsommaren väldigt lugn. Vi ska vara hemma och fira. Brukar ju vara ett mysigt firande i byn. Tänker dock inte vara med på stångfajten. Vi får väl se om vi kan lura någon av gästerna att vara med...

Det blir nog bara lugnt annars. God mat, lite alkohol, lekar och sång. Så som en midsommar ska vara.


I dag blir det en kort arbetsdag, vilket är skönt efter fyra veckors hemska schema. Har jobbat från tidiga morgonen till sena kvällen. Vilket aldrig mer kommer att ske. Ska inte göra det misstaget igen.

Ska snart in på systemet och bråka med alla andra som är där, känns spännande...

~Jennifer


Lite av varje

Ja men då var det några dagar sedan jag skrev..som vanligt. Måste försöka bättra mig!!

I helgen blev det dans på fredag kväll. Var jättekul!! Tyvärr lite folk, men jag hade kul!

Lördagen bestod av vedklyvning, inte min bästa sysselsättning, men det går väl an, helst om man har ipoden i öronen och man får sjunga hur mycket man vill..  och hur högt man vill. Kanske tur att man bor där man bor, eftersom man inte har så många grannar...

Lördagkväll blev en utekväll med tjejerna. Tittade på fotbollen och ut på krogen. Men som vanligt var det jag som körde.. tror att jag börjar bli nykterist. Lite trist är det att inte bara kunna ta ett glas vin om man vill. Utan man jämt måste ta sig hem.

På söndagen var vi på hundutställning i ösregnet. Inte det roligaste. Gick sådär på utsällningen. Han är lite för ung för att tävla i den där klassen. Men han växer väl på sig, lillfisen!

Har fått kursplanen över kursen som vi ska gå i höst. Ska bli kul att komma upp på fjället igen! Se om han har blivit något duktigare...

Annars är det bara jobb och slit.

Det är så kul när man får någon oväntat som förgyller vardagen!! Mer sånt!!!

~Jennifer

Tjejvättern

Ja då har det gått några dagar sedan jag cyklade. Gick lättare än vad jag trodde.
Cyklade på 3.35, vilket jag är supernöjd med.  Var inte så många uppförsbackar som jag trott.. inte så farliga i alla fall.
Lite ont i rumpan och kroppen hade man ju. Ont i armarna, vilket jag tycker är lite konstigt.

Har fortfarande ont i mitt högraknä. Måste ha överansträngt det lite.

Nu är det bara att ladda för vansbrosimningen. Usch vad jag gruvar mig. Vill inte alls.
Hatar vatten, i alla fall och simma i det. Dyka är en helt annan sak.

~Jennifer

Cykling

Nu är det bara tre ynka dagar kvar till tjejvättern. Usch, börjar gruva mig.
Testade pappas gamla racer igår. Blir nog den cykeln i stället för min mountainbike. Gick lite fortare med racern.
Men ack så ovant att ha växlarna på ramen och ha bockstyre, där bromsarna sitter i böjen.

Kan bara hoppas på att det fungerar ändå. Det som jag mest gruvar mig för är alla människor som ska vara med och trängas, samt om min rumpa kommer att klara nio mil. Visst för att man har allt sitt fett på rumpan, men vad hjälper det?? Har lånat vaddade cykelbyxor, vi får se om de hjälper... knappast.

Men det är bara bita i hop och cykla..

Ska ut en liten sväng i dag oxå, men då blir det gammelcykeln och en tur med Zeus. Får inte ta ut mig innan loppet.. Har även känt av halsen. Bara jag inte blir förkyld, det har jag verkligen inte tid med.

Läste även att det skulle bli över 30 grader på lördag. Känns ju härligt. Får ladda upp med mycket vatten...

Banan är ju lite upp och ner..för mycket upp tycker jag..=)

image3

Vilken dag!!

Vilken underbar dag vi hade i går. 32 grader!!!
Helt otroligt!!!
Till och med jag gick i shorts och linne. Det är inte varje dag. =)

Vi skulle försöka oss på att klyva veden, men gav upp ganska omgående. På vedbacken var det nog närmare
40 grader.

Blev inte så mycket gjort i går. Var på kurs med Zeus och sen gjorde inte jag många knop. Bakade dock en kaka..
Men vi sa att vi får ta vara på den här dagen, vem vet det kanske inte blir fler sådana dagar...

I går såg jag att vi hade fått fångst i vår kattbur. Trodde länge att det var den andra katten tills jag såg att den hade svarta tjocka ränder i ansiktet.. Å nej en grävling!!! Fy vad jag inte tycker om dem. Jäklar vad han bökade omkring i buren. Han höll nästan på att förstöra den.

Vågade nästa inte gå ut med hunden sen, för tänk om den kommer och biter mig i benet.  Å som de säger så sitter de ju fast tills det knakar. Usch!!!

~Jennifer


Kapa ved

I dag har vi kapat upp en massa ved. I morgon blir det klyvning för hela slanten. Attan vilka tunga stockar jag drog fram. Tur att man är tjurig i bland. Vilket lass med ved. Det värsta är att man vet att man måste klyva upp högen sen.

Vi var även och hämtade en kattbur i dag. För att vi ska kunna fånga in den andra katten som vi har. Vi måste tyvärr göra oss av med den. Vi hade en gissningstävling i dag om vem som skulle hamna i buren först. Liten eller den andra katten. Å mycket riktigt blev det Liten. Den glupske katten, hon när nästan värre än katten Gustav!!

~Jennifer


Vårruset

Ja då var det över för i år. Gick bättre än förra året. Men blir så besviken på mig själv att jag inte tar ut mig. Utan fisspringer bara för att orka runt och sen är jag inte ens trött när jag kommer i mål!!
Nä nästa år ska jag attan springa fortare. Det som är så synd är att största delan är på asfalt. Hatar verkligen asfalt. Det gick så enkelt att springa när det inte var asfalt.

Det som är positivt är väl att jag inte blev trött efter 5 km, helst eftersom jag ska ladda för att springa lidingöloppet i höst vilket är på en mil. Ska börja träna inför det bara loppet på lördag är över.

~Jennifer

RSS 2.0