Äntligen helg!

Men jag ska jobba =(

~Jennifer

Östersund

I helgen var jag och en tjejkompis till Östersund och hälsade på en tredje kompis. Vår kompis är högravid och ska snart få sitt andra barn.

På fredag gjorde vi en idiotresa till Vemdalen och gick på vemdalsforumet. Det var roligt. Vi hade bokat bord och åt lite innan sedan stannade vi och lyssnade en stund. Blev lite för tungt och jobbigt för Brita att stå hela kvällen.

En resa som vi kommer att komma ihåg. Lite kul att göra sådan ryck i bland oxå.... annars sitter man bara hemma och myser. Vilket oxå är mysigt. Men det är roligt att göra något tok i bland oxå!

Lördagen hade vi picknick i solen! Å vad det var härligt!!! Ville sitta kvar hela dagen! Men drog oss i väg till relaxavdelningen på badhuset och myste!!  Å vad det var härligt!!

Fortsatte kvällen med grillning och vin i inglasningen, inte helt fel. Blev en ganska tidig kväll ändå.... behövdes verkligen! Helst jag som fick springa som en tätting och gå ut  med hunde tid och otid. En liten orolig hund hade jag med mig. Då fick man känslan att jag aldrig ska skaffa barn....

Söndagen blev det bara frukost och sedan hemresa.... fick vara själv hemma några timmar vilket inte var i går. Det var så härligt så härligt!!!!

~Jennifer

Lyssnar nu på...

Svinhugg av Marianne Cederwall. Den är riktigt bra!

 

 

~Jennifer


Postcard Killers

Lyssnade på den väg ner till Hunnebostrand. Tycker faktiskt att den var riktigt bra. (Somnade bara 10 minuter, annars brukar jag kunna sova igenom en hel bok.)Har varit emot hennes böcker ett tag. De blev för lika på något sätt. Men jag tycke att den här var bra, men inte den bästa.






Har börjat lyssna på ljudböcker nu när vi pendlar till jobbet...

~Jennifer


Nu har det gått så där...

...lång tid igen innan jag lyckas skriva något.

Men det har inte hänt något speciellt.
Man bara jobbar och jobbar och sover och äter känns det som.

Känns dockl lite lättare nu när våren är på ingång!!!

I fredags utnyttjade jag min födelsedagspresent som jag fått av Babs. Det var jättemysigt!! Mat, bio och utgång... men en lugn sådan.

På lördag for vi upp till fjälls och tränade Zeus. Å vad duktig han var... Kanske blir hund av honom till slut....

Nu är det  bara åter till vardagen....

~Jennifer

Lite ditt och lite datt

Vad har hänt sedan jag sist skrev?? Inte mycket!

Har varit på seans igen, det är ju spännande det där.. men sen om man ska tro på allt, ja det är ju svårt att säga. Men mycket stämmer verkligen. Fick besök av min mormor, vilket känns bra, helst eftersom jag missade hennes sista dag i livet och grämer mig fortfarande för det.

Sen var det massa annan information som skulle sjunka in i, sen får man se om det slår in eller inte....

Har även varit i Hunnebostrand över påsken. Det var härligt med lite vårkänslor. Satt ute på verandan och löste korsord i solen. Härligt, härligt!! Vi var mest hela helgen. Åt och åt... usch! Det var väldigt skönt att gå en lång, lång promenad på söndagen innan vi åkte hem... Men det är inte det lättaste att hitta på alla småvägar...

Sen har det bara varit jobb, jobb och jobb....

Har varit och inskaffat nya springskor, så nu jäklar ska det springas....

~Jennifer

RSS 2.0