Heath Ledger-död

Det är så sorgligt när unga bra skådespelare dör, unga människor i huvudtaget.
Heath har dock påverkat mig på något sätt som jag inte riktigt kan förstå. Kände bara sorg i mitt hjärta idag när jag fick höra att de hittat honom livlös.

Många tankar går till honom och hans familj!

RIP Heath

~Jennifer

image2

Skidor

I helgen har jag åkt massa skidor, är ganska chockad över mig själv!! Att jag bara orkar. Men är man envis som synden så klarar man mycket!!

Har åkt 15 km på lördag och 12 km på söndag, det är mycket för att inte ha åkt på år och dar. Men det är faktiskt roligare än jag trott. Kommer dock aldrig bli ett proffs på skidåkning.... men man behöver ju inte vara bra på allt...

~Jennifer

Hatar bilar!!

Igår slutade jag tidigare och åkte buss hem. När jag sedan satte mig i bilen så startade inte bilfan.  Å vad fruktansvärt less jag blev. Jag som hade tänkt åka skidor, handla och göra massa andra ärenden.

Nä i stället fick man börja traska de 8 kilometrarna hem. Blött, mörkt och jävligt! Som om inte det skulle räcka så kom det en bil och stänkte ner hela mig så jag var blöt över hela högra sidan. Å vad arg jag var. Jag var så arg så att tårarna kom.  Som tur var kom det en räddande ängel efter halva sträckan och plockade upp mig, det räddade verkligen min dag.


Hatar bilar som krånglar!! Bilar ska bara starta och gå när man behöver dem.

~Jennifer


Skidåkning

I går var det första gången jag stod på ett par skidor sedan jag var 10 år, har alltså inte stått på ett par skidor på 20 år!! Måste börja träna om jag i huvudtaget ska klara av att åka tjejvasan. Tre mil, borde väl jag klara på min tjurighet, men träning är ju alltid bra att ha. När jag började åka kände jag mig som Bambi på hal is.


Det som var positivt var att det var inte så hemskt som jag kommer ihåg. Fick inte lika ont i ryggen heller som jag kommer ihåg att man fick.

Har dock en träningsvärk i ljumskarna som inte är av denna värld. Tänkte åka en sväng i dag med, men jag tror att jag ska vila i dag och åka lite i morgon i stället.

~Jennifer


Avåkning

I helgen var vi och hälsade på några kompisar, vägen var väl inte den största och inte den mest sandade vägen. Sen hade de ju även kommit massa snö. Men har man jeep så ska man väl klara allt, men tyvärr inte.
Vi åkte av vägen och ner i ett jättedike. Vilken tur att det inte var jag som körde...
Blev en buckla på bilen Attan, men inget som man inte kan göra något åt. Känns bara så onödigt!


Men kvällen var lyckad. Vi blev bjudna på tacos, aldrig fel. Vi spelade även NE-spelet. Attan vad jag är kass på kunskapsspel... 

~Jennifer 


Röntgen

I dag har vi varit in med Zeus på röntgen. Lill fisen... men det gick bara bra. Han var hur cool som helst.
Han är inte så jättepigg nu utan ligger bara hela tiden. Vill inte ens äta fisk.. det som han älskar!!

Han blir nog bättre. I morgon är det säkert full fart  på honom som vanligt. Då ska vi ut och springa lite igen. MIn kropp har inte hämtat sig riktigt efter tre timmars promenaden....

~Jennifer

Nyår!

Började nyår jättebra, var ute och gick och tog det lugnt. Vid fem kom vårt främmande. För en gångs skull hade vi hittat någon bjuda över på nyår. Min sambo brukar inte ha så mycket över för nyår utan vill helst sitta själv.

Hade dock träffat herr "har inget vett och etikett" på dagen, då han nämnde att han skulle komma över och ta en whiskey. Ingen av oss sa något till honom då att vi skulle ha främmande, men men tänkte i sitt stilla sinne att han ser väl att vi har främmande och går.

På kvällen kom herr inget vett och etikett. Vi andra gjorde ju mat och grejade på. Till slut frågade en av dem om vi skulle göra fyra eller fem tallrikar. Jag sa att vi gör fyra. Han är fan inte bjuden och då kanske han fattar att han inte ska vara kvar. Så vi gjorde i ordning förrätten och serverade fyra tallrikar. Han satt kvar i köket och gjorde inget. Att man inte har vett och etikett och fattar att oj jag är nog inte välkommen här längre. .. eller att man bara inte känner på sig att man inte är välkommen ändå... Varken du eller jag skulle stanna om man ser att någon har främmande!!
Men han stannade fortfarande kvar vid varmrätten...
Jag tyckte på ett sätt att det var min sambos uppgift att säga till honom att han skulle gå hem (det är ju ändå hans kompis)men han hade inte hjärta att säga till honom. Så vi fick dras med honom hela nyårsafton!!

Kul nyår!! Han förstörde verkligen mitt nyår. Jag är fortfarande så arg och irriterad för jag kan inte smälta hur jäkla rubbad han är. Fan har man inte vett nog att man förstår att man inte är välkommen??  Å att man bara har mage att stanna när man ser att de inte tänker bjuda en... och bara bjuda in sig själv, bara för att han inte har någonstans att vara och inte vill ha ett trist nyår kan man väl inte bara komma och förstöra någon annans nyår, eller?? Å jäkla skit karl. Jag kommer nog att hamn i helvete men det struntar jag i nu.

Nä jag har inte mycket över för honom och i fortsättningen ska jag säga till honom han ska attan inte få förstöra flera dagar för mig. För det var ju inte första gången han förstörde en kväll!!!

Ännu ett nyår förstört och det var ju inte det första. Ska aldrig fira nyår hemma igen!!!

GAAHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!

~Jennifer

RSS 2.0