Utställning

I helgen var jag på utställning med Zeus. Han fick en etta samt en två i konkurrens. Lillpojken. Inte lätt att tävla mot de stora grabbarna. Men det var bra resultat han fick ändå! Man kan ju inte begära allt för mycket!

Sen var jag ute och cyklade fem mil i lördags. Attan vad jag hade ont i rumpan efteråt. Gick som en gammal gubbe. Gruvade mig för att sätta mig på cykeln igen. Men det gick bättre än förväntat. Nu är det ju bara 11 dagar kvar tills det smäller...


Ska hem och ladda inför vårruset i morgon... var ju hur länge sedan som helst som jag sprang... vi får väl se hur det går. Tänker dock inte satsa på 1 plats.

~Jennifer


Uppsala

I helgen som var, var jag nere i Uppsala och hälsade på en kompis. Jag och en annan kompis åkte ner på fredagkväll och stannade till söndagen. Det var den sista riktiga tjejhelgen innan bebisen kommer. Vi hade det jättemysigt. Bara var och prataden en massa och skämde bort oss lite.
På lördagen var vi först på stan och rännde lite, sen var vi på spadelen på badhuset och bubblade och  myste på.

Det var ganska kul att se barnens blickar när Brits kom med stormagen i vädret och skulle åka kana.
På kvällen var vi och åt på en dyr fiskrestaurang. Gott var det! Fisk är gott. Att man inte insett det tidigare..

Veckan har varit lugn. Har börjat storträna inför vätternrundan. Tänk att man aldrig kan börja träna i tid. I och för sig har det inte varit så lätt heller när snön, typ nyss har försvunnit. Men det är bara att träna på och hoppas på det bästa.

På lördag ska jag ta sovmorgon och sen blir det träning för hela slanten både för mig och för Zeus. På kvällen blir det konsert med Rod Stewart, kanske inte min största fan, men vad gör man inte när man får gå gratis? Då går man ju. Får hoppas på att det blir bättre väder eftersom det är utomhus.

Söndagen blir det dock ingen sovmorgon, då ska jag upp till Östersund tidigt på morgonen på utställning med Zeus. Ska bli spännande och se hur han har utvecklats. Om han fortfarande är lika snygg. I mina ögon är han ju den snyggaste hunden i världen.

Rapport kommer!

~Jennifer

Barnvakt

I helgen var jag barnvakt åt syrrans barn. Tänk att ha sådana ungar. Gjorde allt som jag sa. Inga problem. Somnade på stört... Hade jag sådana barn skulle ju kunna tänka mig att ha flera stycken...

Var även på hundkurs i går. Att han Zeus ska vara så envis och tjurig. Han är ju inne i trotsålder nu.. man skulle kunna spika upp honom på väggen.. Men det är väl bara att vara den som är starkare!!

Har försökt att cykla med honom, vilket inte går. Blir även så less på springer som vi skaffat, den passar varken på maountainbiken eller på min gamla cykel, vad ska den då passa på?? Blir så jäkla less... skulle ju vara bra om han kunde följa med och träna. Behöver ju cykla lite eftersom jag ska cykla tjejvättern. Känns så dumt att lämna honom hemma när jag cyklar och sedan gå ut med honom, när jag vet att han skulle älska att springa bredvid...

Men jag ska komma på något så jag får dit springern.

Nä nu ska jag titta på mannen som talar med hundar!! Bra program!!

~Jennifer

Länge sedan

Oj oj  vad jag är dålig på att skriva i min blogg.

I och för sig har det inte hänt så värst mycket sedan sist.
Har varit till fjällen och åkt skidor. Vilket underbart väder vi hade!! Kunde ju åka skidor i bara T-shirt... härligt.
Hoppas man får flera sådana dagar.

Annars har jag bara jobbat och jobbat. Usch är jätteless på detta nu.

Har även varit på en kryssning. Det var jättekul. Somnade bara på efterfesten och sov bort allt roliga... vilket jag ångrar nu..
Gjorde ju en sista minuten igen... springer in med andan i halsen och är sist på båten... men någon måste ju vara det oxå... man slipper ju köerna i alla fall. =)
Men jag tror att jag behövde den sömnen. Usch vilka tunga veckor det har varit på jobbet nu...

Det är väl bara att ta nya tag.. sommaren är ju snart här.

Vad solen ger energi. Det är så skönt att det är vår.  Jag får så himla mycket energi och lust att göra massor, synd bara att man är lite för trött... men jag försöker gå ut och gå mycket och vara ute och träna med Zeus.

I kväll blir det nog sängen väldigt tidigt. Hade tjejkväll i går och la mig en och en halv timme senare än vanligt och drack 2 glas vin.. nu börjar sommardrickandet.. nä det är ingen fara för min del. Men det är skönt att kunna ta ett glas vin i bland. Jag behöver det.

~Jennifer

RSS 2.0